...

Over mij

Hi! Ik ben Rosalie en ik ben de oprichter van Ondernemertool.nl. ik ben al jaren aan het ondernemen en tijdens deze reis heb ik veel geleerd over handige tools die jouw leven als ondernemer makkelijk maken. Ik neem je graag mee in deze ontdekkingsreis!

Ik ben een echte nerd

En ik ben er trots op! Vanaf mijn 7e had ik al mijn eerste website en ik ben altijd gek geweest op spelen met techniek. Dankzij het maken van vele websites en automatiseren van aardig wat taken ken ik vele handige tools.

Ik houd totaal niet van repetitief werk, dus als ik een tool in kan zetten om dat voor mij te doen doe ik dat heel graag. Maar soms is het een zoektocht naar die ene juiste tool.

Met mijn andere bedrijf Studio Rocket Power help ik andere ondernemers hun bedrijf te groeien dankzij hun branding en marketing. Hier komen ook diverse tools aan bod en ook met het coachen van mijn klanten deel ik graag tools waar ik blij van word.

Daarom ben ik nu ook deze website begonnen. Ik wil graag mijn ervaringen delen zodat ik de levens van andere ondernemers makkelijker kan maken.

Het kan namelijk altijd makkelijker, als je maar weet hoe. Ik deel graag mijn ervaringen en tips hoe je de tools op deze website voor jou kan laten werken.

Maak je leven beter en ga slim ondernemen. Geen handmatig gedoe meer, maar tijd over dankzij eenvoudige techniek!

Contact

Heb je nog wat hulp nodig bij de tools of ken jij fantastische tools die je wilt delen? Neem dan gerust contact op!