...

Klanten aantrekken met marketing?

Er is zoveel mogelijk met marketing, maar gelukkig ken ik alle tools die jij nodig hebt als ondernemer om je marketing voor jou te laten werken!

Canva-Ondernemertool

Canva

Maak eenvoudig je bestanden op met Canva. Gebruik een van hun vele templates voor je social media posts, logo, presentatie of ander bestand. Het is een gebruiksvriendelijk systeem waar je je eigen stijl in kwijt kunt en voortaan efficiënt vormgeeft.

Mailblue-Ondernemertool

Mailblue

Uitgebreid mailprogramma waarmee je automatise en losse mails kunt versturen. Mailblue biedt vele mogelijkheden om contactpersonen te categoriseren en de juiste mails te versturen. Koppel met verschillende systemen om je e-mailmarketing te optimaliseren.

Later-Ondernemertool

Later

Plan eenvoudig en visueel je content in voor Instagram en Facebook. In Later kan je bekijken hoe je profiel eruit komt te zien en wat het beste tijdstip is om te plaatsen. Laat je post automatisch plaatsen, bekijk je media overzichtelijk en analyseer je resultaten.

Hootsuite-Ondernemertool

Hootsuite

Een andere tool om social media in te plannen is Hootsuite. Hier kan je meer kanalen in beheren en analyseren. Zie overzichtelijk wat je voorgaande posts waren, wat je hebt ingepland en eventueel nog andere streams zoals hashtags, je tijdlijn of berichten.

Ubersuggest-Ondernemertool

Ubersuggest

Weet je niet waar je over moet schrijven of hoe je ervoor zorgt dat je blogs goed worden gevonden? Met Ubersuggest zie je precies naar welke woorden mensen zoeken en hoeveel concurrentie er is.

Freepik-Ondernemertool

Freepik

Zoek je de perfecte foto of illustratie voor je marketing? Dan moet je bij de oneindige beeldbank van Freepik zijn! Hun Storyset zorgt ervoor dat je illustraties kan aanpassen zodat ze perfect bij jouw stijl passen.

Kan jij wel wat hulp gebruiken met je marketing?

Volg dan de training Kickstart jouw online zichtbaarheid. Val op tussen je concurrenten en vergroot je zichtbaarheid, zonder dat het veel tijd en energie kost.

Blogs over marketing

Geen resultaten