...

Kan je niet kiezen?

Ik snap het, er zijn zo ontzettend veel tools, dus waar moet je beginnen?! Gelukkig hebben wij een overzichtje met tools die jij als ondernemer écht niet mag missen.

Calendly Ondernemertool

Asana

Takenlijsten waren nooit zo leuk! In Asana maak je eenvoudig verschillende projecten en taken aan voor jezelf en anderen. Heel overzichtelijke website, ze hebben een fijne app en je krijgt leuke verrassingen als je je taak hebt afgerond!

MoneyMonk-Ondernemertool

MoneyMonk

Online boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Je kunt eenvoudig facturen maken, automatisch je banktransacties importeren en koppelen. Houd ook makkelijk je uren, ritten en onkosten bij in MoneyMonk.

Canva-Ondernemertool

Canva

Maak eenvoudig je bestanden op met Canva. Gebruik een van hun vele templates voor je social media posts, logo, presentatie of ander bestand. Het is een gebruiksvriendelijk systeem waar je je eigen stijl in kwijt kunt en voortaan efficiënt vormgeeft.

Divi-Ondernemertool

Divi

Bouw dankzij deze gebruiksvriendelijke tool je website vanaf de voorkant. Kies uit een van de vele templates van Divi en pas ze eenvoudig aan. Dankzij de vele opties maak je eenvoudig jouw unieke website. Hulp nodig met bouwen? Check Divicademy.

Mailblue-Ondernemertool

Mailblue

Uitgebreid mailprogramma waarmee je automatise en losse mails kunt versturen. Mailblue biedt vele mogelijkheden om contactpersonen te categoriseren en de juiste mails te versturen. Koppel met verschillende systemen om je e-mailmarketing te optimaliseren.

Later

Plan eenvoudig en visueel je content in voor Instagram en Facebook. In Later kan je bekijken hoe je profiel eruit komt te zien en wat het beste tijdstip is om te plaatsen. Laat je post automatisch plaatsen, bekijk je media overzichtelijk en analyseer je resultaten.